Update FreshPC Computer service i.v.m. het Corona virus

Update FreshPC Computer service i.v.m. het Corona virus

Anti Corona virus beleid

Anti Corona virus beleid

FreshPC Computer Service blijft gewoon bereikbaar via mail en telefoon voor consult en afspraken. Echter om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken, voeren wij onderhoud op uw PC en soortgelijke apparatuur bij voorkeur op afstand uit.

In sommige gevallen hebben wij al een programma op uw PC staan waarmee we (met uw toestemming) uw PC kunnen overnemen op afstand en de diagnose stellen en wellicht het probleem oplossen.

Als die software nog niet geïnstalleerd is kunnen wij die naar u opsturen en telefonisch begeleiden om die software te installeren en vervolgens ons werk uitvoeren. Mocht het zo zijn dat hulp op afstand niet tot het gewenste resultaat leidt, of niet mogelijk is, dan is een afspraak bij u thuis of op de zaak mogelijk.

Daarbij zullen we, samen met u, wel een aantal hygiëne maatregelen moeten nemen, om zowel uzelf als onszelf te beschermen. Dit soort bezoeken willen we logischerwijs zoveel mogelijk beperken door op afstand een oplossing te bieden, maar het blijft mogelijk als het echt noodzakelijk is.

Dank voor uw begrip en medewerking.

Neem contact met een servicepunt voor de mogelijkheden

Met vriendelijke groet

FreshPC Nederland BV

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie