Computerhulp Schiedam – snel, vriendelijk en vakkundige hulp en reparatie

Freshpc Computer Service – Computerhulp Schiedam, Vlaardingen, Maassluis e.o.

Problemen met uw computer?  

WELKOM BIJ FRESHPC COMPUTER SERVICE SCHIEDAM, VLAARDINGEN, MAASSLUIS – ZUID-HOLLAND.

Mijn naam is Alessandro del Rosso, uw aanspreekpunt voor computerhulp Schiedam en omstreken.

Bij mij kunt u terecht voor computerhulp aan huis & bedrijf, computer reparatie en diverse ICT-diensten voor advies kunt u mij altijd tijdens opening tijden kunt u mij altijd gratis bellen voor advies.

Bereikbaarheid

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Ook kunt u uw telefoonnummer hier achter te laten, dan neem ik contact met u op. Gebruik hiervoor het “bel mij terug” formulier.

Ik ben dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur. Indien u mijn voicemail te horen krijgt, laat dan een bericht achter en ik bel u zo snel mogelijk terug.

Het is ook mogelijk om uw apparatuur ter reparatie langs te brengen. In dat geval verzoek ik u eerst een afspraak te maken. Zo kan ik de nodige tijd voor u reserveren.

Onze service

SERVICE is een kreet die u natuurlijk ook kent, en uiteraard ook van een bedrijf verwacht, maar dit is bij ons als computer bedrijf heel erg belangrijk, omdat storingen zich altijd op de meest ongelegen momenten voordoen. Wij komen bij u aan huis, of bij u op het bedrijf. Dit heeft enkele voordelen: u hoeft niet te slepen met de computer, en u ziet wat er met uw computer of ander elektronisch apparaat  gebeurt tijdens de reparatie.

Het enige wat u hoeft te doen is FreshPC Computer Service Schiedam te bellen. Wanneer u contact met ons opneemt, streven wij ernaar zo snel mogelijk bij u aanwezig te zijn. Het liefst dezelfde dag nog.

Werkplaats

Mocht het voorkomen dat wij het probleem niet op locatie op te lossen dan nemen wij de computer mee naar de werkplaats en zorgen ervoor dat uw  PC of ander apparaat gerepareerd z.s.m. bij u terugbezorgd wordt. Ook wanneer u overweegt om een nieuwe PC te kopen, bent u bij ons aan het goede adres.

Onze dienstverlening richt zich zowel op particulieren, als op klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf.

Wilt U meer informatie? Neem dan contact op:

FreshPC Computer Service Schiedam |  Alessandro del Rosso

Ik ben uw aanspreekpunt voor:
Schiedam, Vlaardingen en Maassluis – Zuid-Holland

Volg mij op Social Media

Verwerkersovereenkomst 
U kunt mijn verwerkersovereenkomst hier downloaden.
 
Data recovery
 
Computerhulp Schiedam & Computer reparatie Schiedam – Zuid-Holland.
 

Bel mij terug:

  Waarmee kunnen we u helpen?

   Leg hier uw probleem aan ons voor

     

   direct hulp op afstand

   Heeft u direct hulp nodig, ongeacht door wie u geholpen wordt? Kies uw besturingssysteem, download, installeer de SOS-software en neem telefonisch contact met het servicepunt via het telefoonnummer op deze pagina.

   Download voor Windows Download voor Mac

   Bel mij terug Bel mij terug:

    FreshPC Computer Service - Computerhulp door heel Nederland- Vacature ICT Specialist

    Een Gecertificeerd Servicebedrijf

    logo-ictwaarborg keurmerk  Stellar Data Recovery

    Wist u dat …?

    Trefwoorden: Snelle en vriendelijke Computerhulp Schiedam, Computerreparatie Schiedam en Computer Service Schiedam, Computerhulp Rotterdam West, Computer reparatie Vlaardingen West en Computer Service Spangen, Computerhulp Spaanse polder, Computer reparatie Overschie, Delfshaven, Computerhulp Schiedam Computer hulp Aan huis, Computer reparatie, Computer service, Computer herstel,  Trage computer, Computer traag, Laptop scherm vervangen, Voeding kapot, Computer start niet op, Computer virusvrij maken, Computer opschonen, PC reparatie, Laptop reparatie, Desktop reparatie, Netbook reparatie, Notebook reparatie, Tablet reparatie, iPad reparatie, Apple reparatie, iPhone reparatie, Smartphone reparatie, Zwart scherm, Blauw scherm.

    COMPUTER REPARATIE SCHIEDAM @YOUR SERVICE

    Translate »