Servicepunt contact informatie

Vind de perfecte computerhulp – Waar en wanneer u het nodig heeft!

Voor computerhulp of informatie selecteert u een servicepunt op de landkaart of door in het menu te gaan naar: Contact > Uw provincie > Kies een gemeente in uw omgeving en neem gerust vrijblijvend contact met ons op en stel uw vragen. Wij zijn u graag van dienst.

[show-map id=’3′]

Onze servicepunten in Nederland

Legenda

  • Blauw: Operationeel Servicepunt
  • Oranje: Aspirant kandidaat of in training
  • Groen : Hosting Service Center
  • Roze   : Apple Repair Center
  • Rood  : Hoofdkantoor
  • Grijs    : Vacature (tijdelijk ondersteund door een servicepunt in de buurt)

Wie zijn wij?

FreshPC Computer Service is een gecertificeerd Servicebedrijf. Wij zijn een hechte groep ervaren ICT-ers, getalenteerd, vakbekwaam en we zijn gek op ons werk en moderne technologie. We zijn niet alleen gedreven door onze technische bekwaamheden maar ook door onze correctheid en hoge mate van dienstbetoon. Wij zijn het neusje van de zalm wanneer het aankomt op service.

Gecertificeerde vaklieden

Alle servicepunthouders van FreshPC Computer Service zijn individueel bij ICT Waarborg aangesloten en gecertificeerd; Zekerheid voor u. Bij ons staat u als klant voorop en profiteert u van de 7 zekerheden van ICT Waarborg. Voor meer informatie bezoekt u https://www.ictwaarborg.nl/klanten/keurmerk/.

Goede computerhulp is niet duur

Het herstellen van computerproblematiek en het beantwoorden van ICT-gerelateerde vraagstukken zijn voor ons routine door jarenlange ervaring en voortdurende training. Ons bezoek bij u op locatie zal mede door onze parate kennis relatief kort zijn. Zodoende bespaart u op arbeidsduur wanneer u ons inroept. Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten en is snelle (directe) hulp op afstand mogelijk tegen een scherp tarief.

In onze repairshops hanteren wij vaste prijzen in plaats van uurtarieven, zo blijft het voor u betaalbaar.
Of maak gebruik van onze snelle hulp op afstand, u kunt meteen weer verder.

Overige diensten

Neem ook een kijkje op de lijst van diensten waarover je bij onze servicepunthouders terecht kunt.

Servicepunt: Computerhulp en computer reparatie door heel NederlandComputers de Baas

Computer service door heel Nederland

Wat is uw grootste frustratie/probleem/uitdaging?

Heeft u een probleem met uw computer, netwerk, internetverbinding, website of simpelweg hulp nodig bij uw computerprobleem? Leg het aan ons voor en wij nemen zo spoedig contact met u op.