Eset banner 1

ESET Cybersurity

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig securitybeheer

Het digitale tijdperk brengt ongekende mogelijkheden met zich mee, maar het vormt ook een groeiende uitdaging voor organisaties om hun cyberveiligheid op peil te houden. In deze steeds complexer wordende digitale wereld is het beschermen van bedrijfsapparaten, -netwerken en -data van essentieel belang. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen intuïtief is, maar ook uiterst effectief: het ESET PROTECT-platform.

ESET PROTECT dient als het onmisbare schild voor jouw organisatie, en hier is waarom. Dit geavanceerde securityplatform biedt niet alleen gebruiksgemak, maar het is ook volledig aanpasbaar en schaalbaar. Of je nu een individuele IT-beheerder bent die één netwerk beheert of een MSP’er die meerdere klanten bedient, het platform past zich aan jouw behoeften aan. Met dit platform kunnen jouw klanten met volledig vertrouwen ondernemen, wetende dat hun digitale wereld veilig en toekomstbestendig is.

ESET PROTECT is beschikbaar in zowel een cloud service als een on-premise versie, waardoor je flexibiliteit hebt om te kiezen wat het beste past bij de infrastructuur van jouw organisatie. Maar dat is niet alles – dit krachtige platform biedt ook verschillende beveiligingsniveaus, zodat je kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften.

  • ESET PROTECT Entry: Efficiënte Meerlaagse Beveiliging Met Entry krijg je niet zomaar een beveiligingsoplossing, maar een efficiënte verdedigingslinie tegen veelvoorkomende dreigingen zoals malware en ransomware. Bescherm jouw bedrijfsapparaten, -servers en netwerk met een gerust hart.
  • ESET PROTECT Advanced: De Nieuwe Standaard in Geavanceerde Beveiliging Ga een stap verder met Advanced en ervaar een geavanceerde beveiliging voor jouw bedrijfsnetwerk. Snellere en betere bescherming tegen ransomware, plus volledige schrijfversleuteling voor bedrijfsgegevens.
  • ESET PROTECT Complete: Uitgebreide Beveiliging op Alle Fronten Voor de meest uitgebreide bescherming is er Complete. Deze variant biedt niet alleen beveiliging voor bedrijfsapparaten en -netwerken, maar ook voor Microsoft 365-applicaties. Wees beschermd tegen malware, ransomware, phishing en andere online dreigingen. De on-premise variant voegt extra bescherming toe voor de lokale e-mailserver.

In een wereld waar cyberdreigingen toenemen, is ESET PROTECT de partner die jouw organisatie nodig heeft. Investeer vandaag nog in de digitale veiligheid van morgen met ESET PROTECT en maak je klaar voor een onbezorgde en succesvolle toekomst. Veiligheid is niet langer een optie; het is een noodzaak.