Webdesign op maat

Onderscheidend webdesign op maat

Hoe wordt uw website gevonden en als het zich laat vinden, hoe houdt u de bezoekers op uw website. Webdesign op maat. U krijgt slechts enkele seconden om bezoekers te verleiden naar uw producten of diensten.

Webdesign is niet alleen een creatief proces, maar het moet interactief, effectief, gebruiksvriendelijk en afgestemd zijn op uw bezoekers en zoekmachines.

Kortom, zoekmachine optimalisatie. Uw website verdient een professionele aanpak waardoor uw investering snel wordt terugverdiend, mede door meer bezoekers.

Mobiel internet

Mobiel internet neemt meer en meer toe. Het aantal mobiele gebruikers stijgt met enorme aantallen. Onderzoek toont aan dat ruim 84% van de internet gebruikers gebruikt maakt van de mobiel.

Uw presentatie op smartphones vraagt om een ander interactief design dan de gebruikelijke websites die op de computers worden getoond. Onze designs zijn afgestemd op alle apparatuur (desktop, tablet of mobiel).

Professionele aanpak

Onze websites worden afgeleverd met een Content Management Systeem, zodat u zelf uw pagina´s kunt onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop beantwoord aan de veiligheidseisen die beschreven staan in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Al onze website worden geleverd met het SSL Certificaat, zodat alle data veilig over het internet wordt verstuurd.

Geef de lokale vindbaarheid van uw onderneming een boost

In samenwerking met DTG kan FreshPC de online vindbaarheid van uw onderneming vergroten. Doordat uw bedrijfsgegevens op consistente wijze online gevonden worden krijgt u een hogere autoriteit in Google. Waardoor uw bedrijf beter vindbaar is, meer bezoekers en omzet genereert.

Vraag een gratis scan aan en ervaar de voordelen van uw online vindbaarheid.

Webdesign - website laten maken