Cloud Diensten

Echt Privé

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van Cloud diensten bevinden de servers van FreshPC Computer Service zich in Nederland en wordt de Nederlandse regelgeving nageleefd ten aanzien van de privacywet. Dat houdt in dat uw gegevens nooit voor derden toegankelijk zijn.

Kostenbesparend

Voor elke situatie bieden wij gepaste en efficiënte oplossingen die uw bedrijfsproductiviteit verhogen en uw IT kosten drukken. Kwaliteit en efficiency voorop.

Mail Relay Service

Herkent u het fenomeen wanneer u veel onderweg bent of u werkt vanaf  verschillende locaties,  dat u vaak geen mail kan verzenden met uw portable apparatuur? Wij zorgen ervoor dat uw mail altijd aankomt.

Online Exchange of Hosted Exchange

Nog altijd de ultieme mailoplossing voor echte ondernemers. Profiteer van de mogelijkheden en faciliteiten van  Exchange maar dan vele malen voordeliger en nooit uitval. Maak gebruik van Exchange zonder dat u daar voor het aantal licenties, de software en een mailserver hoeft aan te schaffen en te beheren. Zo bespaart u op het niet hebben van een serverpark, software, onderhoud en systeembeheer en is uw mail altijd synchroon op alle mogelijke apparatuur, waar u ook bent.

Managed Virtual Private Server (VPS)

Uw bedrijfsdata en programmatuur centraal in een voor u gereserveerde privé omgeving bij FreshPC Computer Service. Het beheer ligt bij ons en u bespaart op computerruimtes en bijbehorende faciliteiten zoals koelingssystemen, verhoogde vloeren, bekabeling en veiligheidsaspecten en ook op uw machinepark, gekeken naar benodigde redundant servers, de beveiliging en beheer daarvan. meer

Synology Technology 

Uw bedrijfsdata en programmatuur centraal in een voor u ingerichte privé omgeving bij u zelf in huis, inpandig dus.  Het relatief eenvoudige beheer ligt bij u en met deze moderne technology bespaart u op computerruimte, bijbehorende faciliteiten zoals koelingssystemen, verhoogde vloeren, bekabeling en backupaspecten.

Informatie

Wilt u meer informatie? Stuur vrijblijvend een bericht via het contactformulier en wij nemen contact met u op.

cloudshare