Supersnel internet zonder kabel of glasvezel

Supersnel internet voor zakelijke markt met aantrekkelijke tarieven

Met AirInternet zorgt FreshPC ervoor dat ondernemers op een bedrijventerrein en in buitengebieden uitstekend, snel en zakelijk internet kunnen gebruiken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. AirInternet levert internet door de lucht via het zakelijke 4G mobiele netwerk en kan op elke locatie binnen Nederland worden toegepast. Dus ook waar internet via de kabel of glasvezel niet mogelijk is, niet voldoet of te duur is. De installatie van AirInternet is eenvoudig: in of op uw bedrijfspand wordt een kleine ontvanger geplaatst die het signaal ontvangt en omzet naar een intern internet signaal.

Wat levert AirInternet u op

  • Standaard internetverbinding
  • Eén vast publiek IP adres
  • Ook geschikt als back-up internetverbinding
  • Snelle verbinding in uw pand zonder te hoeven intekenen op een collectief
  • Diverse dagbundels leverbaar

FreshPC-partner QCS garandeert een uptime van 99,8% voor het zakelijke internet, door het gebruik van een zeer betrouwbaar eigen netwerk, met een internetverbinding tot wel 20x sneller dan uw huidige verbinding. Daarnaast gaat het AirInternet door de lucht in plaats van door de grond, u bespaart dus op de opstartkosten en het is snel leverbaar!

Informatie

Maak uw interesse kenbaar bij een servicepunt bij u in de buurt. U doet dit via het contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze partners

Wij werken samen met QCS en T-Mobile.

Snel internet zonder kabel of glasvezel
Zakelijk internet op industrieterreinen in buitengebied

Draadloos internet - AirInternet van FreshPC