Franchise

Join de FreshPC club

FRANCHISE

Onze klantendoelgroep hecht veel waarde aan persoonlijke en betrouwbare service. Daarom zitten we graag dicht bij onze klanten. Dit doen we door samen te werken met Servicepunten, die worden gerund door onze franchisenemers.

Jouw eigen FreshPC-Servicepunt starten als franchisenemer?

Word jij onze volgende franchisenemer? Dan run je als zelfstandig ondernemer het FreshPC-Servicepunt in een eigen werkgebied. Hierbij maak je gebruik van de beproefde FreshPC-formule en word je ondersteund door onze Serviceorganisatie. Je kunt werken vanuit huis, mits je beschikt over een goede ruimte om te kunnen werken.

Samen kun je meer dan alleen

Als franchisenemer van FreshPC ben je onderdeel van een samenwerkingsverband van ondernemers. Doordat we samen een hechte groep van ondernemers vormen, kunnen we tal van activiteiten beter organiseren dan andere ICT-dienstverleners. Zo bieden we verkoopondersteuning bij aanvragen van grotere bedrijven en zorgen we voor goede inkoopafspraken met leveranciers. Daarnaast werken we samen aan een krachtige uitstraling en de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit alles zorgt ervoor dat jij als ondernemer een flinke steun in de rug voelt.

Naar wie zijn we op zoek?

Om te beginnen wil je ondernemer worden. Of wellicht ben je al ondernemer maar wil je het anders gaan aanpakken. Dat kan natuurlijk ook. Je hebt een passie voor computertechniek en je voelt je thuis in ICT-dienstverlening. Je hebt ervaring als (adviserend) verkoper. En wat we ook belangrijk vinden, is dat je het leuk vindt om samen te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Vraag onze franchisebrochure aan

Wil je meer weten over de franchiseformule van FreshPC? Zie jij het wel zitten om succesvol zelfstandig ICT-dienstverlener te worden? En herken jij jezelf in het profiel van een FreshPC-franchisenemer? Zet dan vandaag nog de eerste stap en vraag vandaag onze franchisebrochure aan.

Wil je direct solliciteren, laat je gegevens achter in het invulformulier op deze pagina of verstuur een terugbelverzoek.

Opmerking

Het franchiseaanbod is niet van toepassing voor de volgende gemeenten, gerangschikt op alfabetische volgorde
Barendrecht, Barneveld, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Hoogvliet, Huissen, Lingewaard, Meppel, Naarden, Oosterhout, Pernis, Poortugaal, Rijswijk, Rozenburg, Son en Breugel en Zoetermeer.
 
We hebben nog vacatures open staan voor o.a. de provincies: Groningen, Friesland, Noord-Holland, Utrecht, Linmburg, Zeeland en de landen België en Frankrijk.  
 
 
FreshPC Franchise fomule door heel Nederland

Computerhulp door heel Nederland

direct contact

Heb je behoefte aan direct contact?
Bel dan: 06 50 43 19 92 (Gwenny Hoebe)
E:

icon3Samen staan we sterk