Premium Beveiliging met ESET Smart Security

Alleen het beste

Of het nou om een thuisomgeving gaat of om een bedrijfsnetwerk, het moet op en top beveiligd zijn en u moet er op kunnen vertrouwen. Virussen kunnen onherstelbare schade aanrichten en de opkomende cybercriminaliteit is ongenadig.

Thuis

Wij bieden u betaalbare premium beveiliging  aan met het ESET Smart Security beveiligingspakket dat inmiddels vijf jaar achtereenvolgend aanbevolen wordt door de Nederlandse Consumentenbond.

Op de zaak

Vooral met een grote variatie aan apparaten zoals, laptops, desktops, servers, tablets en smartphones moet de beveiliging betrouwbaar zijn en eenvoudig voor u te beheren zijn. Wij bieden u betaalbare premium beveiliging voor iedere situatie met de befaamde ESET Security Suite. ABN AMRO onder meerdere instellingen, bevelen ESET beveiligingssoftware aan voor de beveiliging van zakelijke en financiële ICT omgevingen.

 Grootschalig

De Advanced versie van ESET Endpoint Security levert krachtige faciliteiten zoals Web Control-, Firewall en Anti-Spam filter om extra lagen van bescherming voor uw bedrijfsnetwerk en uw mobiele werknemers te geven. Het beheer gebeurt centraal middels een remote management systeem.

Voor een advies op maat neemt u contact op met het servicepunt bij u in de buurt.

Certified en Authorized Platinum Partner


ESET bescherming