Camerabeveiliging

Camerabewaking met real time inbraakdetectie van op afstand via smartphone of tablet

Houd inbrekers op een afstand en kies voor een doeltreffend en strategisch opgestelde camerabewaking. Een professionele installatie met videobewaking biedt u de mogelijkheid om vanop afstand en in real time elke verdachte beweging op uw terreinen te detecteren.

Preventief

De aanwezigheid van camerasystemen zullen inbrekers en vandalen doen afschrikken vanwege de verhoogde herken- en pakkans. Zo blijven waardevolle eigendommen of bedrijfspanden buiten het bereik van ongewenste individuen.

Voor thuis

Waar u ook bent, met onze camerasystemen weet u gelijk of alles in orde is, ook ’s nachts. Zowel live als opgenomen beelden kunnen bekeken worden via uw smartphone, tablet, laptop of PC.

Voor op de zaak

Goede camerasystemen en heldere opnames zijn van toegevoegde waarde en worden niet alleen gebruikt voor het oplossen van conflicten of diefstal binnen het bedrijf maar vooral om de veiligheid van  personeel en klanten te kunnen waarborgen. Op uw verzoek kunnen wij een Live View beveiliging aanleggen.

Live View

Met Live View wordt een verbinding gerealiseerd naar de meldkamer van een PAC (Persoonlijke Alarm Centrale). Zij zullen indien nodig na verificatie van de beelden gelijk de politie inschakelen. Zij zijn direct op de hoogte wanneer een inbraak of overval gepleegd wordt.

Demonstratie

FreshPC Computer Service  is thuis in alle facetten van camerabeveiliging. Wij laten u dat graag van dichtbij zien. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een prijsopgave op maat.

Onderhoud

Ook voor uw bestaande opstelling kunnen wij vrijblijvend een servicecontract voor jaarlijks onderhoud aanbieden zodat uw camerabewakingssysteem optimaal zal blijven functioneren.

camerabewaking