Data Recovery

Data Recovery – model 1

Wanneer u uw bestanden kwijt bent door een verkeerde handeling of door een computervirus ofwel door een onbekende softwarematige oorzaak of een kapotte externe harde schijf dan zijn wij in staat uw bestanden terug te halen. Voor de goede orde informeren wij u alvast dat een goede data recovery proces tijdrovend is en daarom vragen wij een hogere vergoeding in vergelijking tot onze andere diensten.

Data Recovery – model 2

Wanneer de toegang tot het medium verhinderd is door defecte elektronica dan zijn wij in de meeste gevallen in staat deze componenten te repareren of te vervangen. Ook hier zijn de vergoedingen aan de hogere kant.

Data Recovery – model 3

In sommige gevallen en wanneer de schade te groot is, zijn wij niet in staat de defecten zelf te herstellen. Bij een harde schijf is dat te herkennen aan een tikkend geluid. In zo’n geval kunnen wij als tussenpersoon dienen tussen u en onze partner die deze taak op zich zal nemen. Door onze tussenkomst, profiteert u van korting, prioriteit service en de besparing van het gehele afhandelingsproces.

Advies

Bespaar u dit kostbare moment en maak gebruik van onze voordelige Online Back-up service; nooit meer uw bestanden kwijt.

Information concept: Head With Padlock and Data Loss