Online back up

Volautomatisch

Met Online Back up worden al uw gegevens en documenten automatisch en veilig buitenshuis opgeslagen op de backup servers van FreshPC Computer Service. Op deze manier raakt u nooit meer uw waardevolle gegevens kwijt.

Gemak

U geeft aan van welke bestanden of mappen een backup gemaakt moet worden. Online Backup zorgt er voor dat uw waardevolle data op een ingestelde tijd veiliggesteld wordt, bijvoorbeeld in de avond. Uw data is eenvoudig weer terug te halen.

Waarom Online Back up?

Vaak is de oorzaak van het kwijtraken van bestanden al erg genoeg. Denk aan een kapotte harde schijf, een computervirus, kortsluiting, maar ook diefstal en brand. Online Backup is de enige oplossing tegen Ransomeware en Cryptoblockers, zij versleutelen ook de data op uw externe schijf, USB sticks, Nas Servers maar ook uw cloudopslag zoals Dropbox en OneDrive.

Voordelig

Online Backup van FreshPC Computer Service heeft geen datalimiet. Dat betekent dat van alle bestanden een backup wordt gemaakt, hoe groot ze ook zijn. Dat alles tegen een laag en vast abonnementstarief. Vraag de brochure aan bij uw dichtstbijzijnde servicepunt.

Aangesloten bij: ICTWaarborg.

In het digitale tijdperk, waarin onze levens steeds meer verweven raken met technologie, is het veiligstellen van onze waardevolle gegevens cruciaal. FreshPC Computer Service biedt een geruststellende oplossing: Online Back up. Met deze geavanceerde dienst worden al uw gegevens automatisch en veilig buitenshuis opgeslagen op de backup servers van FreshPC, waardoor u nooit meer het risico loopt om uw waardevolle bestanden te verliezen.

Volautomatische Bescherming

Eén van de meest aantrekkelijke kenmerken van Online Back up is de volautomatische werking. U hoeft zich geen zorgen te maken over het handmatig kopiëren van bestanden of het instellen van complexe procedures. FreshPC neemt het heft in eigen handen, waardoor uw gegevens regelmatig en automatisch worden veiliggesteld. Dit betekent dat zelfs als u vergeetachtig bent of uw schema druk is, uw belangrijke informatie altijd up-to-date en veilig blijft.

Gemak dat U Controleert

Een ander voordeel van Online Back up is het gemak waarmee u uw back-ups beheert. U bepaalt zelf welke bestanden of mappen worden opgenomen in de back-up. Of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke foto’s of cruciale systeembestanden, u hebt de controle. Daarnaast stelt u eenvoudig in op welk tijdstip de back-up moet plaatsvinden, bijvoorbeeld ’s avonds wanneer u niet actief gebruikmaakt van uw computer. Dit zorgt voor een soepele en onopvallende ervaring, zonder dat het uw dagelijkse bezigheden verstoort.

Bescherming Tegen Digitale Dreigingen

Waarom is Online Back up essentieel? De digitale wereld zit vol met potentiële gevaren, variërend van hardwarefouten tot computervirussen en zelfs diefstal. Online Backup van FreshPC is niet alleen een oplossing voor deze problemen; het is een schild tegen ransomware en cryptoblockers. Deze schadelijke software versleutelt niet alleen gegevens op uw lokale opslag, maar ook op externe schijven, USB-sticks en zelfs cloudopslagdiensten zoals Dropbox en OneDrive. Met Online Backup bent u beschermd tegen deze digitale bedreigingen, waardoor uw gegevens veilig en onaangetast blijven.

Voordelig en Onbeperkt

FreshPC Computer Service begrijpt dat het beschermen van uw gegevens essentieel is, ongeacht de omvang van uw bestanden. Daarom biedt Online Backup geen datalimiet. Of uw bestanden nu groot of klein zijn, er wordt een backup van gemaakt, alles tegen een vast en betaalbaar abonnementstarief. Voor meer informatie en details over deze voordelige dienst, kunt u de brochure aanvragen bij uw dichtstbijzijnde FreshPC-servicepunt.

In een wereld waarin digitale kwetsbaarheid hand in hand gaat met digitale vooruitgang, biedt Online Backup van FreshPC een betrouwbare en gemakkelijke manier om uw gegevens te beschermen. Maak gebruik van deze geavanceerde service en geniet van de gemoedsrust die komt met de wetenschap dat uw waardevolle bestanden veilig zijn, waar u ook bent.

Veilig en Zorgeloos: Ontdek de kracht van Onze Volautomatische Online back up – Uw data altijd buitenshuis beveiligd!