ICT diensten aan huis

ICT-diensten

Onze ICT-diensten omvatten: computerhulp, pc en laptop reparatie service. Uw computer storingsvrij maken en weer net zo snel als op de aankoopdatum, zonder aanvulling van kostbare componenten. Dat hebben wij zo geregeld, dat is voor ons routinewerk. Ook storingen aan uw apparatuur of netwerk zijn doorgaans opgelost binnen het uur.
Wanneer de besturing van het computersysteem zodanig verstoord is, kunt u een zogenaamde herinstallatie laten uitvoeren bij een van onze servicepunten. U kunt uw apparatuur ook langs brengen, maak dan eerst een afspraak.

Veilig Internetbankieren

Wij richten uw computersysteem in voor veilig en onbezorgd internetbankieren. Zo kunt u er zeker van zijn dat derden niet uw rekening kunnen benaderen.

Draadloos, in en rondom het huis

Indien u geen kabels in het zicht wilt hebben, dan bieden wij draadloze oplossingen aan, voor computersystemen maar ook voor televisies in het huis.

Volautomatische Online Back-up

Het is duidelijk dat na diefstal of kortsluiting van uw apparatuur, u niet meer de beschikking heeft over uw data zoals correspondentie, brieven, foto’s, films en muziekverzameling. Wees zo’n calamiteit voor en maak gebruik van onze voordelige Online Back-up dienst.

Data Recovery

Wij hebben dagelijks te maken met aanvragen om data terug te halen na een ernstige storing.  Het proces is tijdrovend en arbeidsintensief te noemen waardoor de vergoedingen aanmerkelijk hoog liggen. Hier geldt de leus “voorkomen is beter dan genezen”  en wij adviseren u het aanbod van Online Backup in overweging te nemen.

Direct Hulp

Profiteer van Direct Hulp op Afstand wanneer u binnen 4 uur geholpen wilt worden. Het is uw muisaanwijzer op afstand aan ons overdragen, zodat wij tijdelijk het beheer overnemen om uw computersysteem van softwarematige problemen te herstellen. Ideaal!

Altijd een oplossing

Trefwoorden: ICT-diensten, computerhulp, laptop reparatie, pc-reparatie, iPad reparatie, computer reparatie, scherm vervangen, WiFi oplossing.

ICT-diensten en computerhulp