Patrick Hendriks – FreshPC teamlid

Servicepunthouder van FreshPC Computer Service in Voorthuizen

Hallo, ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Patrick en ik run mijn eigen FreshPC Servicepunt in Voorthuizen in de provincie Gelderland.

Ik woon in de Zeeheldenbuurt in het centrum van Voorthuizen. Daar leef ik samen met mijn lieve vriendin.

Ik ben erg gehecht aan mijn groene T3 Volkswagenbusje uit het jaar 1985. Oorspronkelijk is het een busje van de Duitse politie, een auto met een stukje geschiedenis. Het is een originele 8-persoons bus en tijdens vakanties reizen wij graag af naar het zonnige Zuid Frankrijk om daar onze tijd kamperend door te brengen. Een hele rit maar we vinden het erg leuk om te doen.

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met computers. Ik ben weg van moderne techniek. Gestart met een Commodore 64, daarna een Amiga 500 en later de prachtige Amiga 3000. Op de Amiga heb ik veel geprogrammeerd met de programmeertaal Assembler. Met twee vrienden heb ik een leuke variant op het spel Pacman gebouwd. Hungry Harry is nog steeds op het internet te vinden.

Zo is het dus allemaal begonnen en nu drijf ik mijn eigen ICT Servicebedrijf, ik heb daadwerkelijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Mijn servicebedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op “Snel computerherstel” en computerondersteuning in de breedste zin van het woord.

Ik ben kundig in het herstellen van computerstoringen en defecten en adviseer graag over nieuw aan te schaffen computerapparatuur. Daarnaast herstel ik netwerkstoringen en verbeter graag uw draadloos WIFI netwerk.

Ik raad iedereen aan een onderhoudsbeurt af te nemen al is het maar om weer eens te kunnen genieten van een vlot en werkend computersysteem. Vergelijk het met een grote beurt van de auto, het is niet alleen noodzakelijk maar draagt bij aan een langere levensduur.

Daarnaast ben ik zeer ervaren in het realiseren van een centrale bestandenopslag zowel op basis van een NAS – of een Cloud oplossing. Hiermee hebben u en uw team overal en altijd toegang tot uw bestanden en wordt er automatisch van al uw waardevolle bestanden dagelijks buitenshuis een back-up gemaakt.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen. Als uw apparatuur voldoet aan de keuringseisen dan bent u verzekerd van een werkomgeving waarin u veilig kunt bankieren.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl

Mijn certificaten kunt u hier inzien:

Heeft u een vraag voor mij, dan kunt u die stellen via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met hartelijke groeten,

Patrick Hendriks

Maak kennis en ervaar service.

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.