Henri Kersten – FreshPC teamlid – Huissen

Hallo, ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Henri Kersten, Ik ben 50 jaar jong en ik ben woonachtig in het mooie plaatsje Huissen in de gemeente Lingewaard in Gelderland.

Ik hou van mensen om me heen, ik ben serieus ingesteld maar hou zeker ook van een lolletje op zijn tijd. Ik hou ervan om gezellig lekker uit te eten samen met mijn vriendin Suzan.

Ik ben al meer dan 25 jaar bezig met computers en vind het een belevenis om hier mee bezig te zijn. In die periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan voor wat betreft het herstellen en of repareren van desktops, laptops, smartphones en tablets. Op 1 maart 2015 heb ik de stap gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken, zodat ik nu elke dag van de week met PC’s en dus mijn hobby bezig kan zijn.

Mijn servicebedrijf en uw Servicepunt is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op snel computerherstel en computerondersteuning in de breedste zin van het woord.

Het optimaliseren en versnellen van trage computers is mijn specialisme. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de reparatie van uw iPhone of iPad. Ik biedt een breed scala aan andere ICT diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde en betaalbare computersystemen verkrijgen.  Ook voor een goede beveiliging van uw systeem en Online Backup van uw gegevens kunt U bij mij terecht maar ook voor computerles.

Ik  ben per 25 augustus 2015 Erkend ICTKeurmeester en daar ben ik trots op. Het stelt mij in staat om ICT omgevingen te toetsen of zij o.a. geschikt zijn voor veilig bankieren of voldoende beveiligd zijn voor cybercriminaliteit.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen.  Als uw apparatuur voldoet aan de keuringseisen dan bent u verzekerd van een veilige werkomgeving waarin u onbezorgd kunt bankieren en nooit uw geld kan kwijt raken door criminaliteit.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg en het  ICTKeurmerk kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl en www.ictkeurmerk.nl

Mijn certificaten kunt u hier inzien:

Heeft u een vraag voor mij, dan kunt u die stellen via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met een hartelijke groet,

Henri Kersten

Maak kennis en ervaar service.

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.

Mijn kantoor, reparatieshop annex woning.