Henri Kersten – FreshPC teamlid – Huissen

Hallo, ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Henri Kersten, Ik ben 56 jaar jong en ik ben woonachtig in het mooie plaatsje Huissen in de gemeente Lingewaard in Gelderland.

Ik hou van mensen om me heen, ik ben serieus ingesteld maar hou zeker ook van een lolletje op zijn tijd. Ik hou ervan om gezellig lekker uit te eten samen met mijn vrouw Suzan.

Ik ben al meer dan 30 jaar bezig met computers en vind het een belevenis om hier mee bezig te zijn. In die periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan voor wat betreft het herstellen en of repareren van desktops, laptops, smartphones en tablets. Op 1 maart 2015 heb ik de stap gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken, zodat ik nu elke dag van de week met PC’s en dus mijn hobby bezig kan zijn.

Mijn servicebedrijf en uw Servicepunt is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op snel computerherstel en computerondersteuning in de breedste zin van het woord.

Het optimaliseren en versnellen van trage computers is mijn specialisme. Ik bied een breed scala aan andere ICT diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde en betaalbare computersystemen verkrijgen.  Ook voor een goede beveiliging van uw systeem en Online Backup van uw gegevens kunt U bij mij terecht, maar ook voor computerles.

Sinds 25 augustus 2015 ben ik Erkend ICTKeurmeester en daar ben ik trots op. Het stelt mij in staat om ICT omgevingen te toetsen of zij o.a. geschikt zijn voor veilig bankieren of voldoende beveiligd zijn tegen cybercriminaliteit.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen. Als uw apparatuur voldoet aan de keuringseisen dan bent u verzekerd van een veilige werkomgeving waarin u onbezorgd kunt bankieren en nooit uw geld kan kwijt raken door criminaliteit.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg en het  ICTKeurmerk kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl en www.ictkeurmerk.nl

Mijn certificaten kunt u hier inzien:

Heeft u een vraag voor mij, dan kunt u die stellen via het contactformulier op deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met een hartelijke groet,

Henri Kersten

DIRECT HULP OP AFSTAND NODIG? KLIK DAN OP DE HELP-KNOPhulp op afstand

  1. Download het SOS-bestand, door op de HELP knop te klikken, op uw pc/laptop/tablet/mobiel zodat het apparaat op afstand bediend kan worden;
  2. Neem telefonisch contact op en leg het probleem aan mij voor;

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.

Mijn kantoor, reparatieshop annex woning.

Aanbieding van de week