Full Service Garantie

Full Service Garantie betekent voor u, één aanspreekpunt, vanaf  het eerste contact tot en met de nazorg en zolang onze relatie duurt. Organisaties en consumenten geven terecht de voorkeur slechts één aanspreekpunt te hebben voor alle diensten die afgenomen kunnen worden, vooral wanneer de waaier van diensten breed is. Dat voorkomt dat belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Zo kan er met korte communicatie lijnen worden gewerkt en zal er sneller resultaat geboekt worden. FreshPC Computer Service is zo’n Full Service Bedrijf.

One-Stop-Shopping

Eén adres om uw diversiteit aan computer- en ICT behoeften te realiseren. Dat geldt voor adviesverstrekking, de levering van software, hardware en infrastructuur tot aan de implementatie, het beheer en het onderhoud daarvan. Dat maakt ICT ontwikkeling en de administratieve verwerking daarvan binnen uw bedrijf eenvoudig en efficiënt.

ICTWaarborg gecertificeerd

FreshPC Computer Service is een gecertificeerd Servicebedrijf. Alle onze Servicepunthouders zijn individueel bij ICTWaarborg aangesloten en gecertificeerd. Dat houdt in: Zekerheid voor u. Bij ons staat u als klant voorop en profiteert U van de 7 zekerheden van ICTWaarborg.

Voor meer informatie bezoekt u https://www.ictwaarborg.nl/ .

full service garantie