Frank du Mée – FreshPC teamlid – Gooise meren

Frank du Mee

Eigenaar en Servicepunthouder van FreshPC Computer Service Gooise meren.

Hallo, Ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Frank du Mée en ik woon in het mooie en historisch rijk plaatsje Naarden, behorend tot de gemeente Gooise Meren in Noord Holland. Daar woon ik samen met mijn vriendin en mijn twee oogappels, om precies te zijn in Naarden-West aan de Rijksweg waar ik tevens mijn kantoor en reparatieshop houd.

Ik ben een man van vele passies en hobbies, eigenlijk te veel om op te noemen. Mijn vrije tijd besteed ik met mijn gezin en ik ben tussen de bedrijven door actief bezig met fotografie, programmeren, muziek, geologie, skiën en windsurfen.

Wanneer ik een gaatje over heb besteed ik een uurtje aan beleggen waarbij ik geniet van het leukste stukje; de technische analyse van de beursnoteringen.

Ik ben een verzamelaar van oude boeken en kaarten, het stukje historie erachter intrigeert mij en kan mij uren bezig houden.

Voorts ben Ik een dankbaar mens en geef graag terug aan de maatschappij of groeperingen die hulp nodig hebben.

Echter, mijn dagelijkse bezigheden en echte passie is ICT. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in Banking ICT. Mijn persoonlijke spreuk, gevormd door jaren ervaring met de verwerking en de analyse van financiële gegevens en rapportages: “Geef mij data en ik zal het omzetten in informatie”.

Nu drijf ik mijn eigen servicebedrijf als servicepunthouder van FreshPC Computer Service Gooise Meren. Mijn Servicepunt, uw Servicebedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op “Snel Computerherstel” en computerondersteuning in de breedste zin van het woord.

Het optimaliseren en versnellen van trage computers is mijn specialisme.  Ik bied een breed scala aan ICT diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde en betaalbare computersystemen verkrijgen.

Daarnaast ben ik ICTWaarborg gecertificeerd waardoor u vele zekerheden aan over houdt. Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg en het ICTKeurmerk kijkt u op www.ictwaarborg.nl.

ictwaarborg1

Heeft u een vraag voor mij, stel die via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met hartelijke groeten, Frank du Mée.

U bent welkom op mijn kantoor, reparatieshop annex woning aan de Rijksweg 41, 1411 GE Naarden, wel na afspraak.

Maak kennis en ervaar service

beursnotering
historie
Gezin Frank du Méé

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.