Cliff Mansour – FreshPC teamlid – Den Haag

ClIff Mansour - Computerhulp aan huis en op de zaak

EIGENAAR EN SERVICEPUNTHOUDER VAN FRESHPC COMPUTER SERVICE DEN HAAG, NOOTDORP EN OMGEVING

Ik stel mij graag even voor.

Mijn naam is Cliff Mansour en ik run met veel plezier mijn Servicepunt in Den Haag.

Ik ben de trotse vader van een dochter.

Ik breng vaak mijn vrije tijd door met mijn gezin of vakantie vieren. Sporten zoals basketbal, squash en voetbal zijn ook een van mijn bezigheden. Tevens is motorrijden ook een uitlaatklep voor mij.

Al meer dan 30 jaar werk ik in de ICT sector en kan ik terugkijken en leunen op een veelzijdige werkervaring. In het jaar 2014 heb ik besloten mijn eigen ICT bedrijf op te zetten.

Efficiënte Computerondersteuning Voor Elke Generatie!

Mijn servicebedrijf richt zich op het repareren van Smartphones, iPhones, iPads en Computers. “Snel computerherstel” en Computer ondersteuning in de breedste zin van het woord zijn ook één van mijn specialismen. Zo lever ik ook computerhulp aan huis en op de zaak.

Voorts bied ik een breed scala aan andere ICT-diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde computersystemen verkrijgen. Op deze manier hou ik de aanschafprijs voor computerapparatuur laag voor u.

Mijn servicebedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd, daar houdt u veel voordelen aan over. Tevens ben ik Erkend ICT-Keurmeester en daar ben ik trots op, het stelt mij in staat om ICT-omgevingen te toetsen of zij o.a. geschikt zijn voor veilig bankieren.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen. Als uw omgeving voldoet aan de keuringseisen dan bent u verzekerd van een veilige werkomgeving die tevens is afgedicht voor elke vorm van cybercriminaliteit.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl.

Heeft u een vraag voor mij, dan kunt u die stellen via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met een hartelijke groet,

Cliff Mansour

Computerhulp aan huis of op afstand nodig?

Klik dan op de HELP-knophulp op afstand

  1. Neem telefonisch contact op en leg het probleem aan mij voor;
  2. Download het SOS-bestand, door op de HELP knop te klikken, het op uw pc/laptop/tablet/mobiel te installeren zodat uw apparaat op afstand bediend kan worden;

Maak kennis en ervaar service.

Computerhulp aan huis en reparatie van Smartphones, iPhones, iPads en Computers. “Snel computerherstel” en Computer ondersteuning Den Haag

Weekaanbieding