aanbiedingen

Profiteer van onze seizoenaanbiedingen

Met grote regelmaat presenteren wij hier onze aanbiedingen. Dan weer een voordelige laptop of desktopcomputer maar ook kortingen op onderhoud, softwarepakketten of abonnementen. Hou deze pagina dus in de gaten.

 

Tijd voor de zomeracties:

 

 

1

 

 

 

Online back-up, nu de eerste 3 maanden gratis. 

Online backup icoonWist u dat Online Backup de enige redding is tegen Ransomeware?

Ransomeware virussen zoals Crypto Locker en Crypto Wall versleutelen namelijk ook de data die aanwezig is op uw externe schijven, USB sticks, NAS storage en Cloud opslag zoals Dropbox en OneDrive en alles wat u maar op uw computer aansluit. Probeer Online Backup eens uit, onaantastbaar voor Ransomware. Het kan zomaar de beste beslissing zijn die u ooit heeft gemaakt.

Online Back-up is voordelig geprijsd.

 

2Internet van FreshPC Computer Service

 

 3

 

 

Profiteer van deze gratis keuring, veiligheid voorop.

Computer APK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

Wat is veilig bankieren nu eigenlijk?

computerhulp

Laat het niet bij een prettig idee, ervaar echte veiligheid.

Voor veilig Online Shoppen en te kunnen internetbankieren moet er meer aan de beveiliging gebeuren dan men zich realiseert. Op dit moment doet men het op “goed geluk basis”. Maar het kan ook een keer fout gaan, het haalt dagelijks het nieuws.

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen en certificeren van ICT-apparatuur en omgevingen die gebruikt worden voor financiële transacties. Ontvang en koester uw certificaat.

Vastgestelde adviesprijs door ICTWaarborg: €89,-.
Nu tot de aan de lente voor maar €60,- alleen bij FreshPC Computer Service.

Voor meer informatie over het ICTKeurmerk neemt u vrijblijvend contact op met onze keurmeesters. https://www.ictkeurmerk.nl/freshpc-keurmeesters/

Computerhulp door heel Nederland  

 

 5

Garantie en zekerheid, vanzelfsprekend.

ictwaarborg1

Wist u dat wij een gecertificeerd servicebedrijf zijn?

FreshPC & ICTWaarborg brengen u de zekerheden die u graag ziet. U ziet graag een betrouwbaar bedrijf waar zekerheid garant staat en u laat niets aan het toeval over. Dan zit u bij FreshPC goed want wij zijn aangesloten en ieder van ons is gecertificeerd door ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven en vaklieden.

 

Blank

Bekijk de videoclip en proef zekerheid.

 

 

 

FreshPC Computer Service – Computerhulp door heel Nederland