Supersnel draadloos internet zonder kabel of glasvezel – 040

,
Draadloos internet - AirInternet van FreshPC

Supersnel Internet

Draadloos internetFreshPC maakt supersnel draadloos internet mogelijk op alle plekken waar kabel of glasvezel niet aanwezig of te duur is. Met snelheden tot 150 Mbps download en 50 Mbps upload biedt AirInternet supersnelle verbindingen waar u maar wilt en dat met een vast IP-adres, voor zakelijk gebruik op industrieterreinen en in het buitengebied!

Draadloos internet

AirInternet levert draadloos internet door de lucht via het zakelijke 4G mobiele netwerk en kan op elke locatie binnen Nederland worden toegepast. De installatie van AirInternet is eenvoudig: in of op uw bedrijfspand wordt een kleine ontvanger geplaatst die het signaal ontvangt en omzet naar een intern internet signaal. En deze 4G verbinding kan uw huidige (xDSL) verbinding vervangen of een aanvulling zijn voor bepaalde toepassingen die supersnelle verbindingen nodig hebben.

Lees meer over supersnel internet zonder kabel of glasvezel of neem meteen contact op met een FreshPC vestiging in de buurt. U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie