Einde tijdperk Windows Server 2003

Het is tijd om te migreren. Maar waar naar toe? Wat is wijsheid?

 

Inpandig, Uitpandig of Hybride?

Allemaal zaken die een rol zullen spelen bij het maken van een beslissing ten aanzien van de installatie, implementatie, migratie, handhaving, schaalbaarheid, beheer en besparingen. Linksom of rechtsom, wij kunnen u helpen met de realisatie van uw nieuwe omgeving.

 

Risico’s?

Met het End of Life gaan van Windows Server 2003 is de kans aanwezig dat na 14 juli 2015 kwetsbaarheden in het besturingssysteem ontstaan die risico’s gaan vormen en jammer genoeg niet verholpen kunnen worden. Deze gevaren leiden uiteindelijk tot productiviteitsverlies en oplopende kosten. Iets om over na te denken dus.

 

Wat wordt er van u verwacht?

We hebben gelukkig nog even de tijd voordat het 14 juli is. Tot die tijd zijn er drie dingen die u kunt doen;

  1. U heeft de juiste kennis niet in huis en negeert de aankomende gevaren.
  2. U laat het over aan uw ICT afdeling.  Zorg er voor dat optimaal meegedacht wordt t.a.v. uw budget, maximale besparingen en bedrijfsstrategie ten aanzien van efficiency.
  3. U huurt vrijblijvend een expert in om uw situatie in kaart te brengen opdat u de juiste beslissingen kunt maken die passen bij uw doelen en missies.

Informatie

Wilt u inzicht in de mogelijkheden of overzicht van de aankomende situatie? Stuur een kort bericht via het contactformulier en wij nemen contact met u op.

 

Server 2003 End of Live 14 juli 2015

Server 2003 End of Live 14 juli 2015

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie