Rogier Vaessen – FreshPC teamlid – Landgraaf

Eigenaar en Servicepunthouder van Servicepunt Landgraaf in Limburg.

Hallo! Mijn naam is Rogier Vaessen en ik drijf mijn eigen Servicepunt in het mooie Landgraaf in de provincie Limburg.

Ik houd van gezelligheid op zijn tijd en geniet graag van de frisse buitenlucht. Ik speel graag badminton, ben geregeld in de bioscoop te vinden en houd van muziek, snooker en tennis. Ik spreek naast Nederlands ook Engels, Duits en een woordje Frans. Best makkelijk zo vlak bij de grens met enkele van onze buurlanden.

Mijn Servicepunt, uw Servicebedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op o.a. “Snel Computerherstel” en ICT dienstverlening in de breedste zin van het woord. Ik zie mijzelf als Service Provider, waarbij deze service kan bestaan uit elke combinatie van advies, oplossingen, hardware en software.

Uit liefdadigheidsoverwegingen sponsor ik sinds 2013 de Voedselbank waarbij ik kosteloos de vier disciplines aanwendt om de Voedselbank op het ICT vlak te professionaliseren.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in deze branche en heb in deze tijd functies gehad in software ontwikkeling, server beheer, projectmanagement en operationeel beheer. Ik heb gewerkt voor een diverse range van bedrijven en kan daardoor de wensen van eindgebruikers en zowel kleine als grote bedrijven goed inschatten. Werken aan ICT vraagstukken zie ik als een uitdaging en is naast werk ook hobby.

Naast individuele vraagstukken doe ik ook grotere projecten/detacheringen bij bedrijven. Ik ben gecertificeerd ITIL Service Manager en zeer geïnteresseerd in de procesmatige benadering van werkzaamheden.

Klanten willen zekerheid.. U natuurlijk ook!
Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf.
Dan zit u bij mij goed, mijn servicebedrijf is aangesloten bij ICTWaarborg.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl

ictwaarborg1

Maak kennis en ervaar service

CISPP1ITIL Logo

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.

U bent welkom in mijn kantoor, repairshop annex woning in Landgraaf, na afspraak.