Onderscheidend webdesign op maat

Hoe wordt uw website gevonden en als het zich laat vinden, hoe houdt u de bezoekers op uw website. Webdesign op maat. U krijgt slechts enkele seconden om bezoekers te verleiden naar uw producten of diensten.

Webdesign is niet alleen een creatief proces, maar het moet interactief, effectief, gebruiksvriendelijk en afgestemd zijn op de zoekmachines.

Kortom, zoekmachine optimalisatie, uw website verdient een professionele aanpak waardoor uw investering snel wordt terugverdiend, mede door meer bezoekers.

Mobiel internet

Mobiel internet neemt toe en het aantal gebruikers stijgt met enorme aantallen. Onderzoek toont aan dat ruim 74% van de internet gebruikers gebruikt maakt van de mobiel.

Touch screens vragen om een ander interactief design dan de gebruikelijke websites die op de computers worden getoond. Onze designs zijn afgestemd op de diverse apparatuur (desktop, tablet of mobiel).

Professionele aanpak

Onze websites worden afgeleverd met een Content Management Systeem, zodat u zelf uw pagina´s kunt onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop beantwoord aan de veiligheidseisen die beschreven staan in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Wordt uw bedrijf online goed gevonden?

In samenwerking met DTG kan FreshPC de online vindbaarheid van uw onderneming vergroten. Doordat uw bedrijfsgegevens op consistente wijze online gevonden worden krijgt u een hogere autoriteit van Google. Waardoor uw bedrijf beter vindbaar is, meer bezoekers en omzet genereert.

Vraag een gratis scan aan en ervaar de voordelen van je online vindbaarheid.