DashCams van FreshPC

Noodzaak

DashCams zijn nog niet verplicht in Nederland maar waarom zou je wachten op een wet? Het is tenslotte geen overbodige luxe maar een noodzaak geworden. En als je een besluit hebt gemaakt, doe het in één keer goed en laat je vooral niet teleurstellen.

Night Vision

Ook in de nacht en met name op onverlichte wegen moet je op een DashCam kunnen rekenen. Het is juist in het pikkedonker waar calamiteiten ontstaan en waar vandalisme of diefstal toeslaat bij onverlichte parkeergelegenheden. Opnames moeten te allen tijde veiliggesteld zijn en eenvoudig bereikbaar zijn.

Betrouwbaar

Opnames dienen kraakhelder en Live te bekijken zijn, opgeslagen te worden in de Cloud en eenvoudig op een later tijdstip toegankelijk zijn.

Detectie en anti-inbraak

Staat de auto ergens onbeheerd geparkeerd en iemand rijdt per ongeluk tegen uw auto aan of hangt rond om uw bestelbus? U wordt direct op de hoogte gesteld en kijk direct Live mee op uw Smartphone. De DashCams activeren zichzelf bij het minste geringste en alarmeren u via uw Smartphone.

Aan alles is gedacht

Indien men veel eist van een DashCam bent u bij FreshPC Computer Service aan het goede adres. Wij leveren de ultieme topper voor personenauto’s, bestelbussen, personenvervoer en trucks.

De stille getuige

Safety First, Easy Parking en wees misdaad of vandalisme voor. Laat uw telefoonnummer achter in het Bel Mij Terug formulier en wij verstrekken u vrijblijvend de nodige informatie.