App nodig?

FreshPC realiseert succesvolle apps voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een sterke focus op design en kwaliteit van de code. Onze oplossingen sluiten optimaal aan bij uw zakelijke doelstellingen.

Creative Technology 

Mobile zit in ons DNA. Al sinds de eerste smartphones ontwikkelen onze developers native apps voor iOS en Android. Native apps maken optimaal gebruik van alle mogelijkheden die mobiel biedt.

Smart Solutions

Pushberichten zijn gratis en een hele effectieve manier van adverteren die je er met de App erbij krijgt. Met een restaurant App kun je pushberichten sturen naar je gasten, naar allemaal tegelijk of naar een geselecteerde groep.  Heb je een paar tafels over voor de lunch? Stuur bijvoorbeeld alleen een bericht naar alle gasten die in de buurt zijn. Stuur iedereen binnen een straal van een kilometer een lekkere lunchaanbieding.

Dichter bij de klant

Zo hebben wij oneindig veel ideeën om het ondernemen voor u eenvoudig en efficiënt te maken en om van uw klanten blijde gasten te maken en vice versa.

Voor een advies op maat neemt u contact op via het contactformulier.

 

Trefwoorden: App ontwikkeling, Apps ontwikkelen, Waarom heb ik een App nodig? Heeft mijn bedrijf een App nodig? Hoeveel kost een App?