Online back-up

Volautomatisch

Met Online Backup worden al uw gegevens en documenten automatisch en veilig buitenshuis opgeslagen op de backup servers van FreshPC Computer Service. Op deze manier raakt u nooit meer uw waardevolle gegevens kwijt.

Gemak

U geeft aan van welke bestanden of mappen een back-up gemaakt moet worden. Online Back-up zorgt er voor dat uw waardevolle data op een ingestelde tijd veiliggesteld wordt, bijvoorbeeld in de avond. Uw data is eenvoudig weer terug te halen.

Waarom?

Vaak is de oorzaak van het kwijtraken van bestanden al erg genoeg. Denk aan een kapotte harde schijf, een computervirus, kortsluiting, maar ook diefstal en brand. Online Back-up is de enige oplossing tegen Ransomeware en Cryptoblockers, zij versleutelen ook de data op uw externe schijf, USB sticks, Nas Servers maar ook uw cloudopslag zoals Dropbox en OneDrive.

Voordelig

Online Back-up van FreshPC Computer Service heeft geen datalimiet. Dat betekent dat van alle bestanden een backup wordt gemaakt, hoe groot ze ook zijn. Dat alles tegen een laag en vast abonnementstarief. Vraag de brochure aan bij uw dichtstbijzijnde servicepunt.

online-backup