Jan Enderink – FreshPC teamlid – Son en Breugel

Computerhulp en computer reparatie Son en Breugel

Servicepunthouder van FreshPC Computer Service in Son en Breugel.

Hallo, ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Jan en ik run mijn eigen Servicepunt in Son en Breugel in de provincie Noord-Brabant.

Ik ben verknocht aan het repareren van allerlei apparatuur, maar ook aan wielrennen. Ik tour graag en regelmatig door ons prachtig landje, weer of geen weer. Voorts ben ik onder andere sponsor van het jaarlijks terugkerend Breugels Festijn.

Mijn bedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op snel computerherstel en computerondersteuning in de breedste zin van het woord.

Het optimaliseren en versnellen van trage computers is mijn specialisme. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de reparatie van uw iPhone of iPad.

Ik bied een breed scala aan andere ICT-diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde en betaalbare computersystemen verkrijgen.

Ik ben ook Erkend ICTKeurmeerster en daar ben ik trots op. Het stelt mij in staat om ICT-omgevingen te toetsen of zij o.a. geschikt zijn voor veilig bankieren.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen.  Als uw apparatuur voldoet aan de keuringseisen dan bent u verzekerd van een veilige werkomgeving waarin u onbezorgd kunt bankieren en nooit uw geld kan kwijtraken aan cybercriminaliteit.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg en het  ICTKeurmerk kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl en www.ictkeurmerk.nl

Mijn certificaten kunt u hier inzien:

Ook maak ik commerciële websites voor bedrijven. Door mijn opgedane SEO (Search Engine Optimisation) kennis, dat gericht is om websites en alles wat een bedrijf online doet als bedrijf een hogere positie in Google-zoeken te bezorgen. Dat hoeft niet duur te zijn en is daarmee betaalbaar voor kleine bedrijven, inclusief ZZP-ers. Een voorbeeld van een recent opgeleverde website is deze: http://vandelaar-installatiebedrijf.nl/.

Ik ben op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur. Indien u de voicemail te horen krijgt, laat dan een bericht achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Heeft u een vraag voor mij, dan kunt u die stellen via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met een hartelijke groet,

Jan Enderink

 

Maak kennis en ervaar service.

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.