Informatieve pagina over het FreshPC Concept Center  Concept Center  Bel naar 085-0438901

Het FreshPC Concept Center - Research & Development -  Innovatieve oplossingen voor het bedrijfsleven.

 

 

 

Waar staat het FreshPC Concept Center voor?

De kerntaak van het FreshPC Concept Center is zorg dragen voor de doorlopende ontwikkeling van de zakelijke dienstenportfolio en richt zich op de groeiende vraag voor verbeteringen binnen ICT omgevingen van het bedrijfsleven.

ICT binnen het MKB

De behoefte en vraag binnen het MKB variëren maar de meest voorkomende zijn modernisering, verhuizing en migratie, efficiency en gemak, besparingen en optimale beveiliging in het bijzonder. Een andere opkomende en populaire vraag is,  het beschikbaar willen stellen van Apps aan klantenkringen en voor het aantrekken van prospects of klandizie of voor de vereenvoudiging van interne werkprocessen.

Luxe of noodzaak?

Verbetering en beveiliging is geen luxe optie maar eerder een noodzaak en verplichting. Deze eisen zijn het gevolg van vernieuwde wetgeving, de dreiging van cybercriminaliteit, computervirussen en met name om zich te wapenen tegen fatale “ransomware”, de doodsteek voor ieder bedrijf.

Conventionele criminaliteit zoals diefstal en overvallen die gepaard gaan met geweld en treurnis vragen om betere en preventieve omgeving- en observatiebeveiliging. Heldere camera opnames, ook gedurende de nachtelijke uren,  zullen ten goede komen aan mogelijke slachtoffers, verzekeringsmaatschappijen of opsporingsambtenaren.

Als laatste spelen de vernieuwde Europese en Nederlandse wetten een grote rol.

Solutions Provider

Het FreshPC Concept Center is de thuisbasis van specialisten die in samenwerking met de FreshPC Servicepunthouders nieuwe en goede ideeën vinden of identificeren om daarvan eindproducten, diensten, of oplossingen of een combinatie daarvan te maken, Solutions, dus.

Co Creation

Nieuwe en unieke Solutions worden ontwikkeld, gedocumenteerd en vanuit een conceptueel oogpunt geanalyseerd en vervolgens gerealiseerd. Het FreshPC Concept Center gelooft in- en hanteert de Co Creation methodiek, i.e. het beste halen uit diverse leveranciers en die samensmelten tot een betere of integrale dienst of oplossing: de unieke FreshPC Solutions.

Know-how & innovatie

Het FreshPC Concept Center  zorgt voor een systematische overdracht van Know-how en Solutions richting haar Servicepunthouders; Het communiceert bewezen innovatieve MKB oplossingen naar alle FreshPC Servicepunten opdat iedere Servicepunthouder kan profiteren van innovatie binnen hun eigen Servicepunt. Deze praktische learning-curve zorgt ervoor dat de Servicepunthouders de toegevoegde waarden zelf zullen ervaren en zodoende deze kunnen aanbieden en demonstreren aan hun individuele klantenkringen en daarna zelfstandig de Solutions kunnen implementeren en ondersteunen.transp

Learning & development

Het FreshPC Concept Center beschikt over de nodige certificaten om als Erkend leerbedrijf op te treden en is het FreshPC Opleidingcentrum voor nieuwe franchisers. Hier kunnen Servicepunthouders op een leuke en gezellige manier hun kennis aanvullen om business te ontwikkelen, of het nu gaat om techniek, commercie of marketing. Het Concept Center biedt meer dan 20 verschillende trainingen en workshops aan de meer dan 30 FreshPC Servicepunten. Daarnaast worden veel opleidingen als e-learning programma’s aangeboden.

Iedere maand worden Servicepunthouders geïnformeerd over de succesgraad en groeitrend van “Solution implementaties” binnen Nederland. Servicepunthouders kunnen dan zelf beslissen of zij de dienst in hun lokale portfolio willen opnemen. 

Demonstratie & informatie

De deuren van het FreshPC Concept Center staan altijd open voor ondernemers die terstond adviezen nodig hebben of even met het Concept Center willen brainstormen over de toekomst van hun onderneming, met als uitgangspunten; integraal, efficiënt, besparend, veilig en tijdloos.

Deze vestiging is tevens het demonstratiecentrum voor diensten, zoals Domotica en camera observatie en beveiliging. Hier kunt u “ICT van deze tijd” live beleven en in werking zien.

Contact mogelijkheden

Het is mogelijk om uw telefoonnummer hier achter te laten, dan neemt het Concept Center contact met u op. Gebruik hiervoor het “bel mij terug” formulier aan de rechterkant van deze pagina of anders het “contact formulier”, direct daarboven.

 

EEN FOTO VAN ONS PAND VOLGT

 

 

U vindt het FreshPC Concept Center aan de Laurens Janszn. Costerstraat 11 in Oud Beijerland. Maak een afspraak via 085-0438901, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. 

 

Het FreshPC Concept Center 

Het FreshPC Concept Center ontwikkeld, vervaardigd en ondersteund Customized ICT Solutions, Maritieme ICT Solutions, Mail Solutions, ICT Security, App Development, End to end Encryption, Remote Wipe, 2-Factor Authentication, Intrusion Detection, Remote Desktop Solutions, Cloud Solutions, Automated Online Backup, Online Exchange, Online Werkplek, Domotica / Huisautomatisering, HD an Night Camera Observation Systems, Server beveiliging, Netwerk beveiliging, Straalverbindingen, Satellietverbindingen, 4G  verbindingen, High Speed internet, VOIP Telefonie – vast en mobiel. 
 
 

Service voor BedrijvenU vraagt, wij draaien.