Frank Verweij – FreshPC teamlid – Zoetermeer

Eigenaar en Servicepunthouder van FreshPC Computer Service Zoetermeer

Ik stel mij graag even voor.

Mijn naam is Frank Verweij en ik run met veel plezier mijn Servicepunt in Zoetermeer in de provincie Zuid Holland.

Ik ben de trotse vader van twee fantastische jonge kinderen, een jongen en een meisje, mijn oogappels.

Mijn vrije tijd breng ik door met mijn kinderen of met het kijken van speelfilms, het lezen van een goed boek of met het koken en klaarmaken van lekker eten, daar kan ik echt van genieten. Daarnaast heb ik een brede interesse voor sport en ski ik graag de pistes af in Oostenrijk en de Franse Alpen.

Al meer dan 25 jaar werk ik in de ICT sector en kan ik terugkijken en leunen op een veelzijdige werkervaring.  In het jaar 2012 heb ik besloten mijn eigen ICT bedrijf op te zetten, het Servicepunt in Zoetermeer.

Mijn servicebedrijf richt zich op “Snel computerherstel” en computerondersteuning in de breedste zin van het woord. Het optimaliseren en versnellen van trage computers is één van mijn specialismes.

Voorts biedt ik een breed scala aan andere ICT diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde computersystemen verkrijgen.  Op deze manier hou ik de aanschafprijs voor computerapparatuur laag voor u.

Mijn servicebedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd, daar houdt u veel voordelen aan over. Tevens ben ik Erkend ICTKeurmeester en daar ben ik trots op, het stelt mij in staat om ICT omgevingen te toetsen of zij o.a. geschikt zijn voor veilig bankieren.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen.  Als uw omgeving voldoet aan de keuringseisen dan bent u verzekerd van een veilige werkomgeving die tevens is afgedicht voor elke vorm van cybercriminaliteit.

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg en het  ICTKeurmerk kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl en www.ictkeurmerk.nl

Mijn certificaten kunt u hier inzien:

Wilt u meer informatie? Stel uw vragen via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met hartelijke groeten,

Frank Verweij

Maak kennis en ervaar service.

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.