Frank Los – FreshPC teamlid – Meppel

Hallo, Ik zal mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Frank Los en ik woon en werk in het landelijk plaatsje Nijeveen behorend tot de gemeente Meppel in het schitterende Drenthe.

Samen met mijn lieve vrouw en drie kinderen woon ik in een oude boerderij waar ik ook mijn kantoor en reparatieshop houd. Ik ben serieus ingesteld maar hou zeker ook van een lolletje. Mijn vakanties en vrije tijd benut ik met bergwandelen, skiën, parapente, fotografie, koken, wijnen, techniek, klussen, kaasmaken en talen. Ik spreek Engels, Frans, Duits, Italiaans en natuurlijk Nederlands. Echter, mijn echte passie is ICT.

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de ICT en na 9 jaar huisvader in Noord-Italie heb ik besloten me meer te focussen op mijn werk. Ik drijf nu mijn eigen bedrijf als Servicepunthouder van FreshPC Computer Service Meppel. Mijn Servicepunt en daarmee uw Servicebedrijf is ICTWaarborg gecertificeerd en richt zich op “Snel Computerherstel” en computerondersteuning in de breedste zin van het woord.

Trage computer

Het optimaliseren en versnellen van trage computers is mijn specialisme. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de reparatie van uw iPhone of iPad. Ik bied een breed scala aan andere ICT diensten aan en kunt u bij mij op maat samengestelde en betaalbare computersystemen verkrijgen.  Sinds enige tijd bied ik ook virtuele werkplekken in de cloud aan, mail mij voor meer informatie.  Ook voor een goede beveiliging van uw systeem en online back-up van uw gegevens kunt u bij mij terecht.

Erkend ICTKeurmeester

Ik ben Erkend ICTKeurmeester en daar ben ik trots op. Het stelt mij in staat om ICT omgevingen te toetsen of zij o.a. geschikt zijn voor veilig bankieren of voldoende beveiligd zijn voor cybercriminaliteit.

Om veilig te kunnen bankieren over het internet moet er relatief veel gebeuren. U kunt bij mij terecht voor advies en het aanbrengen van verbeteringen.

Zekerheid

Voor meer informatie over de zekerheden van ICTWaarborg en het  ICTKeurmerk kunt u contact met mij opnemen of kijk op www.ictwaarborg.nl en www.ictkeurmerk.nl

Mijn certificaten kunt u hier inzien:

Heeft u een vraag voor mij, dan kunt u die stellen via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina. Ik zal u z.s.m. antwoorden.

Met hartelijke groeten,

Frank Los

Maak kennis en ervaar service.

Profiteer van mijn aanbieding – veiligheid voorop.