Contact informatie

Voor informatie selecteert u een van de Servicepunten op de kaart en neem gerust vrijblijvend contact met ons op en stel uw vragen. Wij zijn u van dienst.


Nederland

35 Servicepunten in Nederland

 Legenda

  • Blauw : Operationeel Servicepunt
  • Oranje: Aspirant kandidaat of in training
  • Zwart  : Concept Center 
  • Groen : Hosting Service Center
  • Roze   : Apple Repair Center
  • Rood  : Hoofdkantoor

Wie zijn wij?

FreshPC Computer Service is een gecertificeerd Servicebedrijf. Wij zijn een hechte groep ervaren ICT-ers, getalenteerd, vakbekwaam en we zijn gek op ons werk en moderne technologie. We zijn niet alleen gedreven door onze technische bekwaamheden maar ook door onze correctheid en hoge mate van dienstbetoon. Wij zijn het neusje van de zalm wanneer het aankomt op service.

Gecertificeerde vaklieden

Alle servicepunthouders van FreshPC Computer Service zijn individueel bij ICT Waarborg aangesloten en gecertificeerd; Zekerheid voor u. Bij ons staat u als klant voorop en profiteert U van  de 7 zekerheden van ICT Waarborg. Voor meer informatie bezoekt u https://www.ictwaarborg.nl/klanten/keurmerk/ .

Goede computerhulp is niet duur

Het herstellen van computerproblematiek en het beantwoorden van ICT gerelateerde vraagstukken zijn voor ons routine door jarenlange ervaring en voortdurende training. Ons bezoek bij u op locatie zal mede door onze parate kennis relatief kort zijn. Zodoende bespaart u op arbeidsduur wanneer u ons inroept. Daarnaast hanteren wij geen voorrijkosten en is snelle (directe) hulp op afstand mogelijk tegen een scherp tarief.

In onze repairshops hanteren wij vaste prijzen in plaats van uurtarieven, zo blijft het voor u betaalbaar.
Of maak gebruik van onze snelle hulp op afstand, u kunt meteen weer verder.

Computerhulp en computer reparatie door heel NederlandComputers de Baas

 

 

 FreshPC Computer Service - Aanbiedingen en Acties - Computerhulp door heel Nederland


Computer service door heel Nederland